Ny poster till PLL
2013-12-13 | 12:33:00 / Tv-serier

Det har cirkulerat en ny poster till Pretty little liars till säsong 4B. Det har såklart kommit massor med synpunkter och klagomål. Tjejerna på bilden ser otroligt fake ut och bilden är väldigt redigerad i Photoshop, vilket inte uppskattades hos vissa fans. Men det finns också några ledtrådar och hintar i postern om vad som kommer hända i serien,  och jag älskar att producenterna blandar in någon form utav ledtrådar eller kryptiska meddelande till oss fans om vad som kommer hända i serien i allt de gör. 
 
                                                                                      
Postern till 4B
 
 
Ashley Benson som spelar Hannah la ut det här på instagram och sa att bilden på dom är 4 år gammal. Vilket är sant. Bevis? Se nedanför
 
Spencer har samma klänning/tröja på sig som i det allra första avsnittet alltså 1x1. Det var natten som Ali försvann och vi har fått veta att säsongsfinalen kommer innehålla många flashbacks från den natten Ali försvann. Jag tycker att det kan vara en anledning till att gamla bilder används i den nya postern. Men jag tycker att de inte behövde inte redigera så mycket. De är ju ändå förebilder för oss unga!
 
Tjejerna visar sedan bara ett öga var vilket jag tycker verkar lite märkligt, varför bara visa ett öga liksom? . I sommarfinalen fick vi se ett öga från "A:s" gömställe och kan det vara en ledtråd? Jag tror att det absolut är en ledtråd!
 

Ja, det är sånt här man gör när man är hemma klockan 12 eftersom läraren ställde in 2 lektioner, letar teorier om Pretty Little Liars...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback