Nytt till bokhyllan
2013-06-09 | 07:27:00 / Nytt till bokhyllan

Oj, det är verkligen många böcker som har hittat till mig den här veckan. Loppisböcker, och massor med biblioteksböcker. På min skola så får vi låna böcker om vi vill över sommaren, så jag slog till och lånade över 10 böcker...

 
Biblioteksböcker från skolan, det här sådana böcker som jag vill läsa men aldrig har tid till. Så nu passade jag på att låna hem dem över sommaren!

 
Det här är också såna böcker jag som vill läsa men aldrig orkar eller har tid till. Längtar tills jag får sätta tänderna i Haruki Murakamis bok!

Åhhh Alex Dogboy!! Barndomsminnen ju! Har tänkt att jag ska läsa om denna serie, men det har som vanligt inte blivit av men nu har jag ju sommarlov.
 
Och så de sista skolbiblioteksböckerna. Efter att ha läst Neas recension på Presidentens hustru så har jag varit så sugen på att läsa den! Har sneglat, klämt och känt på den flera gånger på biblioteket men efter Neas recension så bara måste jag läsa den. Anna and the french kiss, ja, vad ska jag säga? Jag är nog den enda som älskar chick-lit som inte har läst den.

Detta vad alla böcker ifrån mitt skolbibliotek. Nu tar vi alla loppisböcker. Jag och min kompis hade dötid inne i stan eftersom vårat tåg inte ville komma. Så vi bestämde oss för att besöka en second hand-affär. De är väldigt billiga med sina böcker, 1 kr för pocket och 3 kr för inbundna. Men nu så var det ett erbjudande, 10 böcker för 1 kr. Ja, ni läste rätt. 10 böcker för 1 kr. Det var ju såklart väldigt utplockat men jag skrapade ihop 10 böcker.

Systrar i jeans - andra sommaren. Fin inbunden så varför inte? Har ju Fjärde sommaren så. Två böcker som jag har pillat på men jag har inte haft några kontanter på mig, Förförd av Amanda Quick och Bossen utav Roger Borniche. Den fjärde boken är Mietek Grochers bok, jag hade den underbara chansen att få träffa honom i åttan och det var ju helt fantastisk. Han har överlevt förintelsen och hans berättelse var så intressant att lyssna på. Dock så köpte jag aldrig hans bok då, men jag hade turen att få köpa den nu!


Gissa boken?!?!?! Gullvers resor!!! Så himla fin att jag smäller av varje gång jag ser den i bokhyllan. Tror att jag har skrivit i något inlägg att jag försöker samla på mig klassiker, svenska som utländska. Denna är nog min finaste klassiker just nu. Älskar älskar den. Medan min sköna sover har jag faktiskt börjat läsa och den är hittills väldigt bra!

Dör så fin!
 
     Rec-ex från Damm förlag, och 3 second hand fynd.


Min bästa väns dotter har jag läst och den här så himla himla himla bra, så när jag hittade den i en second hand-affär för 1 kr så kunde jag inte lämna kvar den där. Det var en utav de bästa böckerna jag läste förra året och det får nog snart bli en omläsning. Hjärtat förlorat på oväntad plats tillhör de tio böckerna som jag fick för 1 kr. Verkar fin. 3 rec-ex från B.Wahlström och från Gullar förlag! Tack så mycket! <3
 
 7 böcker från stadsbiblioteket, har läst 5 utav de så recensioner ska väl snart komma upp tycker jag. Älskade iaf Mellan raderna av  Jane Green, så bra!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback