Recension: Pan Am säsong 1
2013-05-06 | 19:05:00 / Recensioner på Tv-serier

 
Vad var bäst i säsongen: Kläderna, skådespelarna, dramat, kärleken, att det utspelade sig på 60-talet? Att dom pratade mycket om andra världskriget? Att Beatles nämndes flera gånger? Jag gillade att Kate var en liten bad-ass brud och gjorde uppdrag och lekte agent ibland.

Vad var sämst i säsongen: Egentligen ingenting, kanske att det bara finns en säsong, och att man inte riktigt hann lära känna karaktärerna på djupet.


Bästa avsnitt: Oj, kommer inte ihåg vad det avsnittet heter eller vad det var för episode. Men mitt favoritavsnitt var iaf när Pan Am flygplanet var tvungna att nödlanda på Haiti. Väldigt spännande och intressant avsnitt.

Favoritpar: Colette/Dean

Favoritkaraktär/er: Dean och Richard

Kommentar: Det var synd att det bara blev en säsong, hade gärna kollat på flera säsonger eftersom serien utstrålade en sådan stor mysighet! ´Jag hade också gärna velat sätt alla relationer skulle ha utvecklas. Slutet kändes inte så genomtänkt vilket var synd, man fick inte tid heller för att lära känna karaktärerna på djupet och det kanske ibland var lite ytligt men det var nog lite meningen också. Att vara flyvärdinna på det lyxiga flygbolaget Pan Am speglar ju stor del av ytlighet. Men har ni lite tid över så tycker jag absolut ni ska titta på Pan Am.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback