Europavalet
2014-05-27 | 11:36:00 / Allmänt

Vi läser om det i skolan, vi göra stora arbeten om det. Lärarna bjuder in föreläsare som berättar sin historia. Vi läser om hur mänskliga rättigheter kom till efter andra världskriget, där alla länder lovade att det här aldrig skulle få hända igen. Men det gör det. Just nu i europa och människor är så jävla blinda och ser det inte. Nazister är med i europaparlamentet. Det är illa. Historien håller på och upprepar sig och folk ser det inte.
 
Vad händer Europa? Varför kan vi inte se alla människor som bara människor och inte dela upp oss i vi och dem? Varför kan vi inte respektera varandra? Varför gör vi så här mot varandra? Vi har ju lovat lovat lovat och återigen lovat att det aldrig skulle hända igen. Men ändå så händer det.
 
Jag vill ändå tacka litteraturen och alla böcker för att jag har fått en inblick i hur andra människor lever, när man läser böcker så får man en lättare blick att tänka sig in i hur andra människor lever och tänker. Tänk om alla rasister (ja, de som röstar på SD är RASISTER och inget annat) skulle läsa lite böcker. Vad bra vi skulle ha det då.
 
Jag byter blogg till juliasnerdroom!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback